Doprovázená kombinovaná přeprava - Borovičková, Lina (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována problematice doprovázené kombinované přepravy. Její podstatu tvoří analýza systémů Ro-La a Modalohr a srovnání nákladů a času potřebného pro přímou silniční nákladní přepravu a kombinovanou přepravu.
Accompanied combined transport
Keywords: doprovázená kombinovaná přeprava; kombinovaná přeprava; Modalohr; Ro-La; technické základny; accompanied combined transports; combined transports; technical basises