Daň z přidané hodnoty a její účtování s akcentem na změnu v registraci účetní jednotky - Čup, Michal (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá problematikou daně z přidané hodnoty a jejího účtování při změně v registraci účetní jednotky.
Value added tax and its accounting with an accent of changing in registration of the accounting unit
Keywords: daň z přidané hodnoty; účetnictví; registrace; účty