Zaměstnání úředníků krajů a obcí - Volek, Roman (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá výkonem personálních činností na Městském úřadě v Chrudimi. Tyto činnosti obecně popisuje a zkoumá jejich vykonávání na úřadě. Součástí práce je analýza zaměstnanců dle jejich počtu, vzdělání a postavení.
Employment of civil servants of regions and municipalities
Keywords: pracovněprávní vztahy; úředníci; personalistika; městské úřady; employment; official; human resources; municipal authorities