Porovnání metodik pro výpočet hluku ze silniční dopravy - Janáček, Jan (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá měřením a výpočtem hluku ze silniční dopravy. Především pak porovnáním české a evropské metodiky pro výpočet hluku. Pro výpočty byl použit výpočetní program CadnaA verze 2020.
Comparison of methodologies for road traffic noise calculation
Keywords: hluk; silnice; měření; výpočet; noise; road; measure; calculation