Vliv pracovních podmínek na pracovní výkonnost zaměstnanců ve vybraném podniku - Štědrý, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá vlivem pracovních podmínek na pracovní výkonnost zaměstnanců ve vybraném podniku. V první části práce je z teoretického hlediska vymezeno řízení lidských zdrojů s důrazem na řízení pracovní výkonnosti a řízení pracovních podmínek. V následující části jsou tyto oblasti popsány tak, jak jsou uplatňovány v rámci podniku. Následuje dotazníkové šetření, které zkoumá spokojenost zaměstnanců s určitými oblastmi v organizaci. Na základě zjištěné situace v podniku v oblasti řízení lidských zdrojů a dotazníkového šetření jsou navržena možná doporučení na zlepšení současného stavu.
The influence of working conditions on the work performance of employees in the selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; řízení pracovní výkonnosti; řízení pracovních podmínek; spokojenost zaměstnanců; human resources management; work performance management; working conditions management; employee satisfaction