Sociálně ekonomický profil Ústeckého kraje - Šliksbír, Marek (Univerzita Pardubice, 2003)
Cílem práce je vytvořit sociálně ekonomický profil Ústeckého kraje, který bude jednoduchou, objektivní a přehlednou charakteristikou kraje. Základem je zpracování socioekonomické analýzy a poté zpracování těchto analytických dat pomocí metody SWOT analýzy.
The social and economic profile of the Ústí region
Keywords: socioekonomická situace; sociálně ekonomické prostředí; kraje; Ústí nad Labem; Infrastruktura; SWOT analýza