Komparace nabídky podnikatelských úvěrů na českém trhu - Dvořáková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je věnována problematice financování podniku na českém trhu se zaměřením na formy bankovních úvěrů v současnosti. Komparací a následnou analýzou nabídek vybraných konkurentů postihuje možnosti, jakým způsobem a kde nejvýhodněji podnik může financovat. Zabývá se využitím jednotlivých typů úvěrů a vlivem tržního prostředí na jejich parametry.
Business loans offer comparison in the Czech market
Keywords: úvěry; podniky; úrokové sazby; poplatky; banky; loans; companies; money rates; Charges; banks