Analýza podmínek pro zahájení a vlastní provoz taxislužby - Jičínský, Vlastimil (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou provozování taxislužby v Pardubicích. Práce nejprve analyzuje podmínky pro zahájení provozu taxislužby v Pardubicích. Dále analyzuje vybranou taxislužbu a předkládá návrhy na zlepšení jejího provozu, které následně vyhodnocuje.
Analysis of conditions for initiating and operating their own Taxi
Keywords: taxislužba; Pardubice; koncese; ceníky; taxiservice; concession; price lists