Integrovaný informační systém osobní dopravy v Pardubicích - Bělina, Jan (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá problematikou zavádění integrovaného informačního systému pro cestující po vzniku integrovaného dopravního systému se všemi prvky integrace na území Pardubického a Královéhradeckého kraje.
Integrated information system of the public transport in Pardubice
Keywords: Doprava; Integrovaný dopravní systém; Informační systémy; Východočeský dopravní integrovaný systém; Integrace; Pardubice