Studie dopravní obslužnosti zvoleného území - Nižnanská, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu dopravní obslužnosti, možné změny systému, tendence vývoje.
Paper on the transport services of the chosen area
Keywords: Dopravní obslužnost; analýza dopravy; Královéhradecký kraj; regionální doprava