Spotřeba pohonných hmot ve společnosti LOG-IN CZ - Beck, Jan (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá spotřebou pohonných hmot nákladních vozidel společnosti LOG IN CZ. V teoretické části je popsáno, jaké faktory mohou spotřebu přímo ovlivňovat. V práci jsou analyzována klíčová data získaná z palubních jednotek Fleetboard. Na základě analýzy těchto dat jsou pak navržena opatření vedoucí ke snížení spotřeby pohonných hmot.
Fuel consumption in company LOG-IN CZ
Keywords: spotřeba pohonných hmot; faktory; opatření; palubní jednotky Fleetboard; fuel consumption; factors; measures; Fleetboard on-board units