Studium fyzikálních a elektrochemických vlastností systému Ag-As-Se - Souček, Jan (Univerzita Pardubice, 1995)
V teoretické části se práce zabývá elektrickým potenciálem ISE elektrod, optickou propustností, vlastnostmi materiálů používaných v IČ optice a využitím chal. skel. Experimentální část se věnuje syntéze vzorků, stanovením jejich měrné hmotnosti, měřením RTG difrakce, DTA a optické propustnosti.
Study fysical and elektrochemicals properties of Ag-As-Se systems
Keywords: Ag-As-Se; elektrody; časová stálost; optická propustnost