Marketingový průzkum segmentu regionální osobní železniční dopravy v Jihomoravském kraji - Karšulín, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza marketingových průzkumů v regionální železniční dopravě a způsob jejich vyhodnocování.
Marketing survey of regional segment of passenger railway traffic in the south moravia region
Keywords: marketingový průzkum; České dráhy; osobní doprava