Konstrukční změna pohonu motorového vozu řady 810 - Klauda, Petr (Univerzita Pardubice, 1996)
Účelem práce je studie konstrukční změny pohonu motorového vozu řady 810 s výpočtem trakční charakteristiky a výběrem motoru a nápravy.
Keywords: Doprava; motorová vozidla; motory; konstrukce