Řešení návozu sypkých materiálů pro stavbu "Napojení silnice II/322 na D35 MÚK Dašice" - Malý, Matěj (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá organizací návozu materiálu na stavbu obchvatu Dašic. Nejdříve je představena situace staveniště včetně dokumentace. Dále je provedena analýza podmínek návozu materiálu, jimiž je objednávka, kontrola, evidence, a analýza podmínek pro splnění návozu. Po analýze autor navrhuje řešení pro splnění návozu materiálu, které pak sám také aplikoval v praxi. Dále autor navrhuje režim práce řidičů, kde musí být splněny podmínky stanovené právními předpisy. Na závěr autor této práce navrhuje zlepšení kontroly a evidence materiálu.
Solution for the delivery of bulk materials for the construction "Connection of road II/322 to D35 MÚK Dašice"
Keywords: doba řízení; lom; materiál; návoz; řidiči; souprava; stavba; stavební objekty; vážní lístek; driving time; quarry; material; carry; drivers; cargo set; building; building facility; weighing ticket