Přínos rámcového programu Konkurenceschopnost a inovace 2007-2013 - Řehák, David (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce je věnována regionální politice, fondům EU a operačním programům pro období 2007-2013. Detailně je zde rozpracován rámcový program pro Konkurenceschopnost a inovace.
Contribution of the Competitiveness and Innovation Framework Programme 2007-2013
Keywords: framework program; regional policy; EU funds; thematic operational programs; regional operational programs; rámcový program; regionální politika; fondy EU; tematické operační programy; regionální operační programy