Komunální volby ve městě Broumově - Ullwer, Jan (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou komunálních voleb ve městě Broumově v roce 2002 a ověřením poznatků teorie veřejné volby v praxi.
Keywords: politika; komunální volby; politické strany; Broumov; obce