Společenská odpovědnost podniku - reporting - Havlíčková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce je zamerena na problematiku a vývoj CSR konceptu a reporting v oblasti CSR. Nejprve jsou popsány základní principy spolecenské odpovednosti podniku, vcetne definic tohoto pojmu. Dále se práce venuje oblastem CSR konceptu a výhodám ci nevýhodám zavedení tohoto konceptu do podnikové praxe. Následne je v práci vymezen pojem reporting, jeho základní klasifikace a rysy a pravidla pro psaní techto reportu.
Corporate Socail Responsibility - Reporting
Keywords: Corporate Social Responsibility; Stakeholder; Areas of CSR; CSR Reporting