Linka bezpečí dětí a mládeže : projekt Nadace Naše dítě - Řečníková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce si klade za cíl přiblížit oblast telefonické krizové intervence, konkrétně existenci Linky bezpečí dětí a mládeže. Věnuje se historii, činnosti a poslání Nadace Naše dítě a Linky bezpečí, zmiňuje základní dokumenty a organizace, zabývající se ochranou dětských práv. Praktická část přibližuje způsob práce Linky bezpečí dětí a mládeže a obsahuje dva výzkumy.
Children help line : project of our child foundation
Keywords: linka bezpečí; poradenství; Děti; mládež; Krize; psychologie; práva dítěte