Počítače náprav na "Studentské experimentální trati " ve VVCD Doubravice - Šlechta, Kryštof (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se v úvodu věnuje teoretickému rozboru technologie počítačů náprav používaných Správou železniční dopravní cesty na území České republiky. Další kapitoly jsou věnovány návrhu aplikace počítačů náprav pro experimentální pracoviště ve VVCD Doubravice. Finální kapitoly se zabývají realizací, oživením a měřením navržené sestavy na experimentálním železničním polygonu.
Axle counters on "Student experimental rails" on VVCD Doubravice
Keywords: detekce dvojkolí; jednotka počítače Frauscher ACS2000; počítač náprav RSR180; VVCD Doubravice; wheel detection; Axle counter unit Frauscher ACS2000; Axle counter RSR180; VVCD Doubravice