Informační systém realitní kanceláře - Váňa, Petr (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vytvoření webové aplikace pro realitní kancelář. Teoretická část je zaměřena na historii, vývoj, technologie webových aplikací a rešerši systémů se stejným zaměřením. Praktická část obsahuje popis vytvářené aplikace. Použití jazyků HTML a CSS pro celkový vzhled webové stránky, PHP pro implementaci logiky na straně serveru, JavaScipt nebo jQuery pro realizaci aplikační logiky na straně klienta, dále systém řízení báze dat MySQL pro využití databáze s přiloženým ER diagramem obsahujícím návrh databáze.
Information system of real estate agency
Keywords: PHP; MySQL; CSS; HTML; JavaScript; jQuery; webová aplikace; informační systém; realitní kancelář; PHP; MySQL; CSS; HTML; JavaScript; jQuery; web application; information systém; real estate agency