Zavedení bezbariérové dopravy v krajském městě Jihlava - Hrad, Jiří (Univerzita Pardubice, 2006)
Shrnutí poznatků o zavedení bezbariérové dopravě v krajském městě Jihlava.
Install barrier-free transport in region city of Jihlava
Keywords: městská hromadná doprava; Bezbariérová doprava; Jihlava