Využití marketingu v prodeji automobilů značky Peugeot - Sláma, Martin (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci analyzuje trh automobilů se zaměřením na značku Peugeot a navrhuje změny v marketingu obchodní firmy Autotechnik J.M. - koncesionáře automobilky Peugeot.
Marketing application at car sales - make Peugeot
Keywords: automobily; obchodní firmy; Marketing; prodej; marketingová analýza