Využití pražských spojek v rámci ROPID a sítě ČD - Holá, Petra (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka analyzuje současný stav integrované dopravy v Praze a uvádí možnosti využítí stávající železniční sítě.
Exploitation of Prague connections in frame of the ROPID and the network of Czech railways
Keywords: železniční doprava; železniční síť; Praha; Integrovaná doprava; dopravci; Veřejná doprava