Optimalizace skladovacích procesů ve vybrané firmě - Vrba, Radek (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se nejprve zabývá analýzou současného stavu skladových procesů v obchodním skladě. Práce rovněž analyzuje chování zákazníků dotazníkem a prodejem jednotlivého zboží za využití ABC analýzy. Na základě zjištěných dat je proveden návrh optimalizace prostorového řešení obchodního skladu. Vzávěrečné části práce je zhodnocení navržených optimalizací.
Optimization of the current state of warehouse processes in a selected company
Keywords: obchodní sklad; skladovací technologie; skladování; zásoby; ABC analýza; commercial warehouse; storage technology; storage; supplies; ABC analysis