Komunikace ve veřejné správě ve vztahu k řešení konkrétní ekologické otázky obce (město Přelouč) - Novotná, Vlasta (Univerzita Pardubice, 2005)
Cílem bakalářské práce je detailnější poznání stavu komunikace občanské veřejnosti s místní samosprávou ve vztahu k řešení konkrétní ekologické otázky obce, v tomto případě splavnění Labe z Chvaletic do Pardubic. V úvodní části je pojednáno o komunikaci, komunikaci ve veřejné správě a socioekonomickém profilu města Přelouč. Jádro práce vychází z dotazníkového šetření, které bylo provedeno mezi občany města Přelouč a na Městském úřadu Přelouč. V závěrečné části jsou data získaná průzkumem vyhodnocena a vzájemně podrobena komparaci.
Communication in public administration - ecological case study of Přelouč
Keywords: komunikace s veřejností; Komunikace; městské úřady; sociální charakteristika; ekonomická charakteristika; dotazníkové šetření; ekologická rizika; veřejné mínění; veřejná správa