Vnitropodnikové řízení po linii útvarů v Synpo a.s. Pardubice - Holubářová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka se v práci zaměřuje na popis a zhodnocení systému vnitropodnikového řízení po linii útvarů, který je v současné době zaváděn v akciové společnosti SYNPO Pardubice. Navrhuje vhodná hodnotová kritéria pro řízení vnitropodnikových útvarů.
Intradepartmental control according to the line of company units in the Synpo a.s. company Pardubice
Keywords: vnitropodnikové řízení; podniky; rozpočtová politika; účetnictví