Výběr systému pro podporu logistiky v podniku poskytujícím služby u zákazníka - Dinh, Tuan Anh (Univerzita Pardubice, 2020)
Cílem této bakalářské práce je vybrat nejvhodnější systém podporující logistiku ve vybraném podniku, který poskytuje služby zákazníkům. Úvodní dvě části se věnují čtenářům na vysvětlení teoretických poznatků, které jsou důležité pro vypracování této problematiky. V dalších částech jsou představené tři vybrané subjekty a pět informačních systémů podporující proces logistiky. Praktická část se zabývá vyhodnocením dotazníku, výpočtem vah pro jednotlivá kritéria a finálním výběrem na základě vícekriteriálního rozhodování.
Choice of system for logistics support in enterprise providing a customer service
Keywords: logistika; informační systémy; technologie; služby; kritéria; rozhodování; logistics; information systems; technology; services; criteria; decision-making