Volnočasové aktivity dětí a mládeže na sídlišti Fibichova v Chrudimi - Fantl, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2012)
Předmětem bakalářské práce je přiblížení problematiky trávení volného času u dětí a mládeže. Práce se nejprve zabývá vymezením základních pojmů týkajících se volného času, vývoje volného času a dětí a mládeže. V praktické části jsem využil dotazníkovou metodu, abych následně mohl nashromážděná data vyhodnotit. Dotazníky byly rozdány do ZŠ Husova žákům ve věku 11-15 let.
Leisure activities of young people in Fibichova housing estate in Chrudim
Keywords: volný čas; děti; Chrudim; leisure time; children