Dávky státní sociální podpory - Tichá, Romana (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato práce se zabývá problematikou státní sociální podpory v ČR. Systém dávek je určen především rodinám s dětmi. Dávky jsou rozděleny do 2 skupin. Na dávky testované a netestované.Práce podává přehled o konstrukci a druzích dávek poskytovaných v ČR. V praktické části jsem analyzovala dávky SSP v regionu Chrudim. V závěru práce jsem uvedla doporučení, která by vedla k zefektivnění systému státní sociální podpory v ČR.
Allowances of state social support
Keywords: State social support; allowances; systems; subsistence; státní sociální podpora; dávky; systémy; životní minimum