Informační toky při organizování dopravy v podniku a možnost integrace do podnikového informačního systému. - Müllerová, Dana (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce je zpracována na téma informačních toků při organizování dopravy v podniku a využití vnitropodnikového informačního systému k eliminaci vlivů vedoucích ke ztrátě informací.
Flow of information at transport organization in a company and possibility of integration to the business information system
Keywords: Information; information process; Information System; information flows; information and computer networks; source of information; Information technology; coordination of transport within a company; data servers; internal information system; Informace; Informační proces; Informační systém; informační toky; počítačové sítě; informační zdroj; Informační technologie; koordinace dopravy; datové servry; vnitropodnikový informační systém