Zavedení systému kafetérie ve společnosti Chládek a Tintěra a.s. - Pařízková, Klára (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce je věnována zavádění pružných zaměstnaneckých výhod (tj. systému kafetérie) ve společnosti Chládek a Tintěra Pardubice a. s. V první, teoretické, části je práce zaměřená na definování základních pojmů z oblasti řízení lidských zdrojů a podrobněji se pak věnuje stimulaci a motivaci pracovníků. Ve druhé, praktické, části je představena společnost Chládek a Tintěra Pardubice a. s. a holding enteria a. s., dále je v této části popsán kafeteria systém a návrh jeho zavedení ve společnosti Chládek a Tintěra Pardubice a. s.
Implementation of cafeteria plan in the company Chládek a Tintěra plc.
Keywords: řízení lidských zdrojů; zaměstnanecké výhody; kafetéria systém; human resource management; employee benefits; cafeteria plan