Die Kriminalerzählungen von Friedrich Dürrenmatt - Mrázová, Hana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá životem Friedricha Dürrenmatta a především významem jeho kriminálních románů.
Keywords: Friedrich Dürrenmaatt; biografie; povídky; kriminální romány