Organizace dopravy při uzavírkách pozemních komunikací III/32326 a III/32319 - Štěpán, Matěj (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se věnuje problematice rekonstrukce konkrétních pozemních komunikací. Po seznámení se s problematikou rekonstrukcí pozemních komunikací a analýze řešeného území včetně dopravní obslužnosti se práce zabývá návrhy rekonstrukcí a s tím spojených linek veřejné dopravy a jejich zhodnocením.
Organization of transport during road reconstruction III/32326 and III/32319
Keywords: rekonstrukce pozemních komunikací; VLD; Libčany; Hvozdnice; reconstruction of roads; public regular transport; Libčany; Hvozdnice