Analýza rizik potravinářského podniku - Gabrhelová, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je zaměřena na problematiku rizik v podniku RACIOLA-JEHLIČKA s.r.o.. Charakterizuje základní pojmy krizového managementu, mimořádné události a legislativu. Dále představuje management řízení rizik podniku a největší ohrožení - ptačí chřipku. Na základě dotazníkového šetření analyzuje možná rizika podniku. Na závěr jsou tato rizika zhodnocena.
Risk analysis of food processing company
Keywords: Crisis Management; extraordinary events; legislation; risk analysis; avian influenza; Krizový management; Mimořádné události; legislativa; analýzy rizik; ptačí chřipka