Integrovaný záchranný systém - Blažková, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Charakteristika integrovaného záchranného systému a hodnocení jeho financování v podmínkách Hasičského záchranného sboru ČR.
Integrate rescue system
Keywords: Integrovaný záchranný systém; hasičské sbory; řízení; financování