Hodnocení dopadů rozvojových programů (na příkladu vybraného území) - Čiháková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je věnována problematice hodnocení dopadů rozvojových projektů ve městě Pečky. Práce analyzuje pojmy regionální politika a strategické plánování a popisuje dokumenty regionálního rozvoje ČR. Další kapitoly jsou věnovány konkrétně městu Pečky, analýze jeho strategického plánu rozvoje a následnému rozboru rozvojových projektů a jejich hodnocení, tedy posouzení, zda jsou v souladu se strategickým plánem.
Evaluation of development program impact (case study of specific area)
Keywords: Regionální politika; dokumenty regionální rozvoje; strategické plánování; strategické plány; rozvojové projekty; Regional Politics; dokuments of regional development; Strategic Planning; strategic plans; development programs