Zlepšení parametrů traťového úseku Golčův Jeníkov - Třebešice - Holeček, David (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá zlepšením parametrů traťového úseku Golčův Jeníkov - Třebešice. Obsahuje popis současného stavu traťového úseku a dvě varianty modernizace. Součástí práce je posouzení obou variant.
Parameters improvement of the railway track section Golčův Jeníkov - Třebešice
Keywords: železniční traťě; železniční stanice; modernizace; raylway track; raylway station; modernization