Analýza využití majetku obce - Nožička, Petr (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce je zaměřena na analyzování majetku, který město Turnov využívá k zajištění kulturních statků pro občany. V rámci analýzy jsou popsány kulturní zařízení a společnost, kterou město zřídilo ke správě těchto zařízení. Pomocí Saatyho metody je zhodnoceno, zda zvolená právní forma organizace je vhodná pro zajištění kulturního života v obci.
Analysis of the municipal property usage
Keywords: územní samospráva; obce; majetek; Turnov; kulturní zařízení; společnost s ručením omezeným; příspěvkové organizace; Saatyho metoda; municipal authorities; municipalities; property; cultural facilities; limited company; contributory organization; Saaty´s method