Posouzení přepravních proudů cestující veřejnosti v železniční a autobusové dopravě okresu Chomutov, s návrhy na její optimalizaci z hlediska ekonomické výhodnosti - Šebestová, Eva (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci posuzuje přepravní proudy cestující veřejnosti v žlezniční dopravě. Hodnotí spoje, které jsou vedeny souběžně nebo obsluhují stejná místa.
Shipping capacity review of passengers community in public railway and bus transport in the Chomutov region, with some suggestions for the optimalization of the economic point of view
Keywords: železniční doprava; autobusová doprava; osobní doprava; Veřejná doprava; okres Chomutov; přeprava