Vznik soukromé firmy po roce 1989 v ČR, její vývoj, expanze a následné krize této firmy s návrhy řešení vedoucí k její stabilizaci - Žák, Ivan (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci popisuje založení , vývoj a expanzi soukromé firmy po roce 1989 v ČR. Zaznamenává chyby v jejím vývoji a analyzuje je. Hodnotí též současný stav firmy a podává návrhy vedoucí ke stabilizaci firmy.
The born of the business company after the year 1989 in CZ its development, expansion and the following crisis of this company with the suggestions of the solution leading to its stabilization
Keywords: podnikání v dopravě; analýza hospodaření; chyby; hodnocení; firmy