Aplikace pro sledování osobních výdajů a investic - Kodytek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj desktopové aplikace pro sledování osobních výdajů a investic, zobrazování aktuálního investičního trhu a následné grafické zobrazení uživatelských výdajů pro vybrané období. Cílem bakalářské práce bude navrhnout aplikaci pro ukládání uživatelských výdajů v rámci různých kategorií a následné přehledné zobrazení v grafech pro určité období - měsíční/kvartální/roční. Aplikace bude zaměřena i na sledování investic.
Application for tracking personal expenses and investments
Keywords: finance; kryptoměny; WPF; API; C#; SQLite; grafy; databáze; finances; cryptocurrencies; WPF; API; C#; SQLite; graphs; database