Návrh a tvorba webového informačního systému pro správu realit - Lebdušková, Martina (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce se zaměřuje na oblast projektování informačních systému. Využívá se zde unifikovaný proces tvorby informačních systémů. Výsledkem této diplomové práce je webový informační systém správy realit, který byl vytvořen podle postupů unifikovaného procesu. Informační systém prošel všemi fázemi tvorby od analýzy přes návrh po testování.
Design and creation of Web Information System for property management
Keywords: unified modeling language; Analysis; design; Implementation; unified modeling language; analýzy; návrhy; Implementace