Přístupy k monitorování kvality výkonu podniku - Petrlíková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce se zabývá přístupy k monitorování kvality výkonu organizace. V první části práce jsou popsány základní pojmy, které se týkají dané problematiky a vymezeny jednotlivé přístupy k hodnocení výkonu podniku, které jsou poté blíže vysvětleny. Druhá část práce je zaměřena na představení společnosti a praktické uplatnění finanční a nefinanční analýzy. Zvláštní pozornost je věnována zaměstnancům a jejich důležitosti pro dosažení výkonného podniku. V závěru jsou získané informace vyhodnoceny.
Approaches to monitoring the quality of business performance
Keywords: výkonnost podniku; finanční analýza; nefinanční analýza; analýza spokojenosti zaměstnanců; company performance; financial analysis; non-financial analysis; employee satisfaction analysis