Strukturní analýza organických a organokovových sloučenin hmotnostní spektrometrií - Holčapek, Michal (Univerzita Pardubice, 2003)
Soubor publikací této práce ukazuje možnosti hmotnostní spektrometrie a jejího spojení s HPLC v analýze vybraných organických a organokovových sloučenin převážně nebiologického původu s důrazem na jejich strukturní analýzu.
Keywords: Hmotnostní spektrometrie; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie; organická analýza