Posouzení vybudování silničního obchvatu města Moravské Budějovice - Sedláková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce řeší problematiku silniční infrastruktury daného města a návrh na zlepšení této situace. Hlavním cílem práce je posouzení vhodnosti investice do pozemní komunikace. První kapitoly jsou teoretické a zabývají se rozborem jednotlivých metod používaných při analýzách investic. Závěrečná část je zaměřena na konkrétní projekt a posouzení jeho výhodnosti.
A consideration of the construction of the bypass road of the town of Moravské Budějovice
Keywords: investice; obchvat města; analýza; HDM-4; investment; the city bypass; analysis