Inovativní metody vzdělávání zaměstnanců - Švecová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá zmapováním procesu vzdělávání a analýzou využívání inovativních metod v kontextu různých pracovních skupin. První část zahrnuje teoretická východiska problematiky vzdělávání zaměstnanců, jako je učení, vzdělávání, nadále pak metody vzdělávání a charakteristiku konkrétních metod vzdělávání. Druhá část se zabývá analýzou využívaných metod v kontextu různých pracovních skupin včetně zhodnocení a doplnění o náměty a doporučení.
Innovative Methods of Emplyees Training
Keywords: učení; vzdělávání; metody vzdělávání; trénink; společnosti zabývající se vzděláváním; learning; education; methodsofeducation; training; education company