Analýza terminálů kombinované přepravy - Očenášek, Petr (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem bakalářské práce je analyzovat jednotlivé terminály kombinované přepravy, jejich strukturu, porovnat technické a technologické ukazatele při tvorbě vlaků kombinované přepravy u různých operátorů v České republice.
Analysis of the intermodal terminals
Keywords: kombinovaná přeprava; operátor kombinované přepravy; překladiště; překládka; terminál; intermodal transport; intermodal operator; transship center; transshipment; terminal