Aktivierende Methoden im Deutschunterricht - Prisching, Kamil (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se týká aktivizujících metod ve výuce cizího jazyka. Blíže se zaměřuje na problémové úlohy a hry ve vyučování.
Keywords: výuka; cizí jazyk; problémové úlohy; Hry