Import výrobků do ČR z Asie - Pšenička, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá různými aspekty mezinárodního obchodu od vysvětlení základních principů této problematiky nezbytně nutných k pochopení této terminologie včetně realizace zahraničního obchodu na konkrétním příkladě s orientací na import výrobků z vybraných zemí Asie, a to z Thajska a Číny, s následnou komparací importních podmínek do ČR a v neposlední řadě je tato práce doplněna autorovými vlastními návrhy a doporučeními.
Importing products into the Czech Republic from Asia
Keywords: mezinárodní obchod; tržní ekonomika; asijský trh; Evropská unie; import; importní podmínky; společnost s ručením omezeným; international trade; market economy; Asian market; European Union; import; import conditions; limited company